Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΒΑΣΚΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΙΕΒΙΤΣ

ΒΑΣΚΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΙΕΒΙΤΣ παράκληση προς όλους τους Έλληνες bloggers


Ο ΒΑΣΚΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΙΕΒΙΤΣ κατήγγειλε την Σκοπιανη κυβέρνηση για ανθελληνική προπαγανδα. Ανοιξε μπλόγκ και τόλμησε να πει τα αυτονοητα.οτι τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία αλλά σλαβική φυλη.ΕΠΙΣΗΣ διαμαρτυρήθηκε για αφίσα στα Σκόπια με σημαία της Ελλάδας με αγκυλωτό Σταυρό Ο φιλέλληνας συνελήφθη απο τους Σκοπιανούς ,έκλεισαν το μπλογκ του και έκτοτε αγνοείται.Είπαν οτι είναι έγκλειστος σε ψυχιατρείο ως τρελός.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ:
ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΚΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΙΕΒΙΤΣ Ο γνωστός ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας θα συμμετάσχει στην αποστολή της Δημοκρατικής Αναγέννησης στα Σκόπια, στο ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι όπου είναι έγκλειστος παρά τη θέλησή του ο αγωνιστής της Δημοκρατίας Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, για να εξετάσει τον 30χρονο ιστορικό των Σκοπίων, που τόλμησε να πει την αλήθεια και να υπερασπιστεί την ελληνική σημαία. Απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους Έλληνες bloggers να βρίσκονται σε ετοιμότητα αύριο Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, ημέρα της αποστολής μας. Δεδομένης της "σιωπής ασυρμάτου" που κρατούν τα μεγαλοκάναλα (εκτός ΑΛΤΕΡ και ΕΤ3), ο ρόλος των bloggers κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής, θα είναι κρισιμότατος, ιδιαίτερα αν η σκοπιανή ηγεσία επιχειρήσει να δημιουργήσει προβλήματα στην αποστολή μας. Με τη συνεχή τους ενημέρωση -στην οποία ήδη πρωτοστατούν οι Έλληνες bloggers- θα κρατούν ανοιχτή γραμμή με όλους τους συμπατριώτες μας κατά την εξέλιξη της αποστολής. Παράλληλα, αν κάποιοι επιχειρήσουν να μας σταματήσουν στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τον αδελφό blogger Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, τουλάχιστον να υπάρχει μια συνεχής ροή πληροφοριών, ώστε οι ειδήσεις να μήν φιλτράρονται απο τα μεγάλα κανάλια και τα συγκροτήματα Τύπου. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθειά σας
(Σταύρος Βιτάλης- Εκπρόσωπος Τύπου)

Αναδημοσίευση απο το φιλικό μας Blog Άνεμος
Παρακαλώ, είναι πολύ σοβαρό, αναδημοσιεύστε το και οι άλλοι Bloggers.

10 σχόλια:

  1. Η αλυσίδα συνεχίζεται zoyzoy μου,
    Πρόσθεσα ακόμη έναν κρίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είδα σου χρωστάω στην προηγούμενη σχόλιο δεν πρόλαβα,θα περάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο σου και από εμένα....
    είμαι και εφώ εδώ έτοιμος...
    νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάνω από 200000 εληνικής καταγωγής κάτοικοι των Σκοπίων καταπιέζονται. Αυτό δεν είναι καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωματων; Αυτοί δεν είναι μειωνότητα; Κανείς δε λέει τίποτα, ειδικά οι δικοί μας πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO EBALA KAI GO ALLA OPOS LEEI KAI O HAC TA DIKA MAS TA GOMARIA TI KANOUNE TIPATA KOITANE MONO POS NA FANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο σου γλύκα τίποτα άλλο γιατι ειμαστε έλληνες και αγαπάμε την δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Ολοι οι πολίτες μιας χώρας είναι, λιγότερο ή περισσότερο, όμηροι της υστερίας και του φανατισμού των συμπατριωτών τους και της κρατικής επίσημης θεσεις. Στην Ελλάδα δεν θα γινόταν ακριβώς αυτό, δηλαδή να κλειστεί σε ψυχιατρείο, αλλά θα αντιμετώπιζε πολύ σοβαρές απειλές από το φασιστικό παρακράτος. Φανταστείτε έναν Έλληνα να βγει και να πει ότι έχουν κάποια δίκια κι οι τούρκοι ή οι σκοπιανοί! Αν είναι δημόσιο πρόσωπο χανταχώθηκε οριστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σίγουρα θα είχε την ανάλογη αντιμετώπιση αλλά εμείς καταδικάζουμε το γεγονός του ψυχιατρείου!!Είναι αρκετά προκλητικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού έκανες τον κόπο και το διάβασες πες μου και τη γνώμη σου με δικά σου λόγια...
Δε'ν'κακό!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top