Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Γιατί η ζωή δεν είναι ...παιχνίδι!

Αφιερώστε 15' λεπτά απ'τον πολύτιμο χρόνο σας για να δείτε αυτό το εκπληκτικό βιντεάκι.


Με συγκλόνισε το βίντεο αν και πριν 1χρόνο περίπου ένα παρόμοιο είχα παίξει!
Έψαξα και βρήκα περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι εδώ
Το 1982 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κυκλοφόρησε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής με κάρτες, που στόχος του ήταν η κατάκτηση του κόσμου. Το πρωτοποριακό για το παιχνίδι αυτό είναι πως δεν ακολουθούσε -ούτε ακολουθεί- τις γνωστές μεθόδους κατάκτησης του κόσμου, δηλαδή με πόλεμο, αλλά με μια σειρά κινήσεων που πράττει ο κάθε παίκτης με σκοπό τον έλεγχο του κόσμου και την επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας. Το παιχνίδι αυτό ονομάζεται "illuminati" και, όπως είναι ευραίως γνωστό νομίζω, παραπέμπει στη μασονία η ίδια η ονομασία του.Κατασκευαστής του παιχνιδιού αυτού είναι ο Steve Jackson. Η λέσχη bilderberg παραδείγματος χάριν που έχει καλέσει πολλούς Έλληνες πολιτικούς στις συνεδριάσεις της, μεταξύ αυτών και οι σημερινοί πρόεδροι των δύο μεγάλων κομμάτων Νέας Δημοκρατίας και Πασοκ και όχι μονο.

Το παιχνίδι αυτό λοιπόν κατάκτησης του
κόσμου όπως φαίνεται σε αυτές τις κάρτες
προβλέυθηκε το χτήπημα στους δίδυμους πύργους αλλά και το αμερικανικό πεντάγωνο. Εδώ δεξιά παραθέτω δύο κάρτες που αποδεικνύνουν τα όσα αναφέρω. Στο παιχνίδι αναφέρει πως πρέπει να λάβουν χώρα αυτά τα δύο "τρομοκρατικά" χτυπήματα ώστε να υπάρχει ένας εχθρός που δε μπορεί να ηττηθεί, η τρομοκρατία, οπότε και να παίρνουν συνεχώς περιοριστικά μέτρα για την ελευθερία μας αλλά πάντα στο όνομα της δημοκρατίας και ελευθερίας και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Διαμαρτυρόμαστε για τη Μακεδονία και τις προσπάθειες εξωγενών παραγόντων να αλλάξουν την ιστορία μας, μα όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας εδώ στο παιχνίδι αυτό προτίνεται και έχει γραφεί και αύτο ώστε να ελεγθεί ο κόσμος, να γινει το "ξαναγράψιμο" της ιστορίας. Χαρακτηριστική η κάρτα που ακολουθει λοιπόν εδώ και "προβλέπει" όλα αυτά που γινόνται αυτή τη στιγμή και στη χώρα μας με τα Σκόπια και τους Σλάβους που προσπαθούν να οικιοποιηθούν την ιστορία μας, αλλά για όσους δε το γνωρίζουν και με τους Τούρκους, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο Όμηρος ήταν Τούρκος(!) στη καταγωγή. Εδώ σε μία κάρτα του παιχνιδιού φαίνεται το "rewritting history" δηλαδή το ξαναγράψιμο της ιστορίας. Τυχαίο;



Προφανώς μιλάμε για ένα παγκόσμιο σχέδιο το οποίο είναι στημμένο εδω και 29 τουλάχιστον χρόνια, από τότε που εκδόθηκε το παιχνίδι αυτο.



Εδώ και πολλά χρόνια έρχονται η μια "πανδημία" μετά την άλλη, όχι η γρίπη των πουλερικών, οι τρελές αγελάδες, οι άνθρώπο θα πεθάνουν θα μολυνθουν ο ιός ΑΗ1Ν1 και λοιπά. Δηλάδή βλέπουμε μια τάση τρομολαγνείας και φοβίας και ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα εμβόλια τα δοκιμάζουν χρόνια ολόκληρα σε πειραματόζωα πρωτού γίνει εβολιασμός των ανθρώπων, τώρα σε μια απλή γρίπη, η οποία απλώς είναι μια πιο βαριάς μορφής γρίπη-λέγοντας πιο βαριάς εννοώ ότι δε περνά σε 3 μερες όπως οι περισσότερες- προσπαθούν να επιβάλουν μαζικό εμβολιασμό. Λένε, παραδείγματος χάριν, μέχρι σήμερα πεθάνανε 120 άτομα, αλλά δε μας λένε σε πόσες μέρες πεθάναν, σε τι κατάσταση υγείας βρισκόντουσαν και στις πόσες χιλιάδες ασθενών από τη γρίπη αυτή είναι οι 120 νεκροί. Γιατί άλλο 120 άτομα νεκροί στους 1000 ασθενείς και άλλο 120 άτομα στους 50.000. Όπως καταλαβαίνετε επικρατεί μια πλήρης τρομολαγνεία. Γιατί όμως; Μα όπως φαίνεται και σε αυτήν την κάρτα και αυτό προτίνεται ώστε να ελεγχθεί ο κόσμος. ΔΕΙΤΕ!! 
Έτσι εξηγείται η τρομοκράτηση του κόσμου, στο παιχνίδι αυτό προτίνει τη δημιουργία τρόμου και εμβολιασμό στον κόσμο παγοσμίως. Μα... κανείς δε μιλά για τις παρενέργειες των εμβολίων αυτών. Το μόνο που λένε είναι "πάρτε το εμβόλιο να τελειώνουμε".

Henry Kissinger 1974, Υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α. : Οι έλληνες είναι άναρχος, ανυπάκουος και ατίθασος λαός. Γι αυτό πρέπει να χτυπήσουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τον πολιτισμό και τα πολιτισμικά και ιστορικά τους αποθέματα, για να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά τους να αναπτύσσονται ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ίσως καταφέρουμε να τους κάνουμε να συμβιβαστούν για να ξεπεράσουμε τα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδιά μας για την Ανατολική Μεσόγειο. Χμ, αυτό φαίνεται πως επιτυγχάνεται σιγά σιγά με τη λαθρομετανάστευση τις αθρόες Ελληνοποιήσεις και την είσοδο της χώρας στο Δ.Ν.Τ. Μα, η φράση του αυτή είναι και πρόδρομος τόσο της κάρτας "ξαναγράψιμο της ιστορίας", όσο και της ακόλουθης κάρτας στα αριστερά. Ποιό το νόημα της κάρτας; Κάταστρέψτε πρώτα τις βίαιες αντιδράσεις, και ελέγξετε τις βίαιες εξεγέρσεις, κάνοντας τον κόσμο να ζητά ειρήνη. Έπειτα, ελέγξτε και τους ειρηνηστές, ώστε να περάσετε να σχέδια σας. Σας θυμίζει τίποτα αυτο; Έχουν κάνει τον κόσμο να φοβάται να διαδηλώσει για να μη βγουν οι "γνωστοί άγνωστοι" και τα κάψουν όλα. Εντωμεταξύ πιστεύετε ακόμη ότι η κρίση δεν είναι τεχνητή και οι κυβερνώντες πουλημένοι μασόνοι που μας έφεραν το Δ.Ν.Τ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΤΑ:













Όμως, είναι δυνατόν οι μασόνοι να ελέγχουν ακόμη και τις περιβαλλοντικές καταστροφές; Φυσικά και όχι θα έλεγαν πολλοί με μεγάλη ευκολία, μα.. είναι δυνατόν να προβλέπουν τη καταστροφή στον κόλπο του μεξικού; και ειδικά με μιά κάρτα που έχει τέτοια αρκίβεια; Μια καταστροφή που γίνεται χρόνια μετά; Αντιπαραβάλετε την εικόνα αυτη, με τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου από τον κόλπο του μεξικόυ... παράξενο μπορεί κανείς να πει...












Μα ακόμη και οι οικολογικές καταστροφές στημένες; Και είναι δυνατόν να πέφτουν μέσα ακόμη και στη φωτογραφία που θα δημοσιευτεί με τετοια ακρίβεια; Χμ, σκεφθείτε πως έτσι και ο κόσμος αποπροσανατολίζεται.


Μαντέψτε τι άλλο προέβλεψαν και βρήκαν... τα μεταλλαγμένα, τον έλεγχο του καιρού, το τσουνάμι στην Ινδονησία...καθώς και στημένους σεισμούς .




Κάτι που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή είναι οι επαναστάσεις σε τόσες χώρες (βλέπε Αίγυπτο, Λιβύη) και η προσπάθεια κατάπνιξής τους....

Ένώ φαίνεται πως θα γίνει στο άμεσο μέλλον και φαίνεται στην ακόλουθη κάρτα είναι ένα ακόμη δήθεν τρομοκρατικό χτύπημα στο ρολόι του Big Ben και όπως φαίνεται στη κάρτα το ρολόι δείχνει 11 και 11... μήπως 11/11 σημαίνει; Να υπενθυμίσω ότι το 2012 θα γίνουν οι ολυμπιακοί αγώνες στο Λονδίνο.

Ενώ έτσι θα δωθεί το τέλειο πάτημα γι αυτούς να κάνουν πράξη την αμέσως επόμενη κάρτα που είναι ... να βάλουμε τσιπάκι ώστε να καταπολεμηθεί η "τρομοκρατία"... Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει που λέμε... και να μας ελέγχουν κανονικότατα αλλά πάντα στο όνομα της δημοκρατίας .
Ενώ επίσης δε θα λείπουν και οι ανθρώπινοι κλώνοι...
Αλλά για να είναι σίγουροι πως θα καταφέρουν το τελικό τους σχέδιο έχουν στην άκρη και ένα σχέδιο υποτιθέμενης, δηλαδή ψευδούς επίθεσης εξωγήινων... όπως φαίνεται και στις παρακάτω κάρτες...



Μετά από όλα αυτά και πολλά άλλα τα οποία είτε λόγω χώρου είτε λόγω του ότι έχουν εκλέιψει ως στοιχεία από το διαδίκτυο θα έρθει ο σκοπός τους που δεν είναι άλλος παρά η κυριαρχία σε όλο τον κόσμο μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η εξωγήινη απειλή...


Τελικά μήπως είναι  η ζωή μας παιχνίδι για άλλους? Και θ'αφήσουμε να μας παίζουν σαν πιόνια?

Υ.ΓΑξίζει να διαβάσετε και την έρευνα που έκανε γιαυτό το παιχνίδι ο φίλος μας εργδημεργ

37 σχόλια:

  1. να πω πως εχω πεσει απ τα συννεφα... θα ειναι ψεμματα.. τα ακουμε τα βλεπουμε... τα συζηταμε.. αλλααααααααααααααααα.. μεχρι εκει.. θαρρεις και δεν θα μας αγγιξουν ..

    οντως οι ζωες μας ειναι ενα παιχνιδι δικο τους...

    ειμαστε παγιδευμενοι σαν τα ποντικια..

    και να επαναστατησουμε... παλι θα μας πνιξουν...

    λυπαμαι για ολα...

    μενουμε μονο στους προβληματισμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιχνίδια που ξέρεις από πριν το χαμένο και τον κερδισμένο.
    Απώτερος στόχος είναι να αηδιάσουμε και να μην ασχολούμαστε.
    Αλλά μπλέξαν με τον Έλληνα και θα τα βρουν μπαστούνια...
    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς αρμενάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασα το κείμενο σου
    και το συνδύασα με διάφορα άλλα
    που κατά καιρούς διαβάζω ή βλέπω
    κλπ! Οταν πρότεινα να δείτε σε παλιότερο μου ποστ την νέα ταινία με τη ζωή του Κάρλος ήθελα απλά να
    ενημερωθείτε για το τι εστί επανάσταση
    κ τι κρύβεται από πίσω! Η ταινία είναι
    σαν ντοκιμαντέρ και αναφέρει πολιτικούς κ ηγέτες κρατών πίσω
    απ όλους κ όλα! Μόνος θεός το χρήμα!
    Και τότε αλλά και τώρα αισθάνομαι
    σαν να παίζω σε μια στημένη παρτίδα σκάκι!!! Κρίμα! Πολύ κρίμα!
    Φιλιά πολλά γλυκιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααα ξέχασα να πω
    συγχαρητήρια για το ποστ!
    Φιλιά κ πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο, για την ανάρτηση που έκανες!!!!!!!! Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι. Να τα λέμε και να τα δείχνουμε μπας και ξυπνήσουν κι άλλοι. Να είσαι καλά!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!
    Φιλιά πολλά πολλά, γλυκιά μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ♥ ta matia mou
    Εγκλωβισμένοι σαν τα ποντίκια όπως το λές είμαστε!
    Τουλάχιστον ας παρατείνουνε τον γύρο του παιχνιδιού με τις αντιδράσεις μας γιατί να νικήσουμε εμείς α δ ύ ν α τ ο ν!


    Φιλιά θαλασσινά γλυκιά μου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ♥ Εργοδέκτης
    Το πιστεύεις αυτό?
    Γιατί εγώ έχω πια απογοητευτεί αρχίζουν και μας κόβουν τα χέρια ν'αντιδράσουμε χωρίς δουλειές χωρίς κίνητρα!

    Τουλάχιστον ας λέμε τα πράγματα με τ'ονομά τους για να γνωρίζουν όλοι "τι μέλει γενέσθαι"!!

    Και τους δικούς μου Καημέ μου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ♥ D.Angel
    Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου!
    Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται για ν'αφυπνίζονται όλο και περισσότεροι και να μην τρώνε το κουτόχορτο που τους σερβίρουν τα ΜΜΕ!

    Φιλιά θαλασσινά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ♥ stavroulazerva
    Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε να ξυπνήσουμε για τα σχέδια που'χουν εν'αγνοία μας "οι ισχυροί" του κόσμου!

    Σ'ευχαριστώ καλή μου
    τα θαλασσινά μου φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ δεν νομίζω πως θα αντισταθεί ο έλληνας. Καμία σχέση. Το αντίθετο ως τώρα φαίνεται. Δυστυχώς είναι εφιαλτικά όλα αυτά. Τι να σχολιάσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tι να πρωτοπιστεύσει κανείς και τί όχι!
    Ας είμαστε τουλάχιστον ενημερωμένοι και υποψιασμένοι...
    Καλή σου Αρμενάκι...ήρθε η Άνοιξη κάτω στο νησί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανόνισε να μου κάψεις όσο μυαλό έχει μείνει....
    Βρε λες μετά από τόσες εξετάσει και τα διάφορα, να μου έχωσαν κάνα τσιπάκια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου κλέβεις θέματα! Θα φταίω εγω, μετα, αν γράψω άρθρο για φαγητο γκουρμέ για ...γάτες; LOL!!! :-)

    Λοιπον... Πολυ καλο αρθράκι, και μπράβο σου. Όντως, αυτες τις μέρες κυκλοφορυν κάτι τέτοιες πληροφορίες στο Ιντερνέτι, άρα λογικο που έγραψες κάτι κι εσυ.

    Επειδη το θέμα είναι πολυ ενδιαφέρον και τα κατάφερες και μ' έβαλες στη μπρίζα, θα κοιτάξω κι εγω να βρω (α) ποιος ήταν ο δημιουργος του παιχνιδιου (ξέρεις, σπουδες, δουλεια, κτλ), και (β) αν αυτες οι κάρτες έχουν κάποια ιεραρχία (αν δηλ. το παιχνίδι έχει επίπεδα), ή όχι. Και (γ) το σπουδαιότερο... αν νοείται κάποια ***κρυφη*** ιεραρχία!

    Ρε zoyzoy, κάνε μία προσευχη να μου πέσει το Τζόκερ με πεντέξη μύρια ευρά, να τα βροντήξω όλα απο χάμω και να έχω άπειρο χρόνο να κάτσω να γράψω τα δικα μου, διότι θα τρελλαθω! Έχω ξεκινήσει μερικα πολυ ενδιαφέροντα θέματα, κι εκει που λέω ότι πάνε να μπουν στ' αυλάκι, τσούπ! ξεπηδάνε και οι κάρτες των Ιλλουμινάτων! Ως φαίνεται, δεν θα μπορέσω ποτέ να κατεβάσω ρυθμους, να ησυχάσω λίγο!

    Και μην ανησυχεις, θα σε δώκω μίζα (απ' το Τζόκερ)! :-) Κρατάω τις υποσχέσεις μου εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολλές δεν δίνουμε σημασία. Εντάξει πολλά από αυτά ίσως (λέω ίσως) είναι υπερβολές, αλλά αν ανοίξουμε τα μάτια μας και αρχίσουμε να συνδυάζουμε γεγονότα και εξελίξεις ίσως καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα που δεν θα απέχει και πολύ από αυτά που τώρα αποκαλούμε αποκυήματα φαντασίας.
    Εξαιρετική δουλειά. Και πολύ ενδιαφέρουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ♥ roadartist
    Τι μας το χαλάς?
    Ασε να ζούμε τουλάχιστον με ελπίδες ότι μπορούμε ν'ανατρέψουμε τα σχέδιά τους!
    Δυστυχώς αυτό φαίνεται εδώ και τόσο καιρό που εφαρμόστηκαν και σε μας τα σχέδιά τους!

    Φιλιά θαλασσινά γλυκιά μου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ♥ kariatida62
    Φαντάζουν εξωπραγματικά για συμπτώσεις !
    Ας είμαστε υποψιασμένοι έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο.

    Έρχεται Κάρυ η Ανοιξη τη μυρίζω την νοιώθω την βλέπω σιγά σιγά!
    Θα το καταλάβετε και'σεις από'δω :))
    Σήμερα μια μουντή συννεφιασμένη μέρα:))

    Τα θαλασσινά μου φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ♥ ΦΟΥΛΗ
    Μπα!δεν νομίζω σου'βγαλαν τη χολή με το έτσι θέλω θα'βαζαν και τσιπάκι!
    Σε άλλη επέμβαση να'χουν να παίρνουν και φακελάκια!
    Τι τους πέρασες τσίπηδες:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ♥ εργδημεργ
    Τι να κάνω είπα να κάνω ένα διάλειμμα απ'τις γάτες και τις συνταγές:))

    Καμία σχέση η δική μου αναφορά με την δική σου ανάλυση.
    Εγώ μια απλή αναδημοσίευση κάνω εσύ αναλύεις εμπεριστατωμένα το θέμα.

    Κοίτα εγώ να κάνω προσευχή αν και δεν μου δίνει και μεγάλη προσοχή ο μεγαλοδύναμος αλλά πρώτα πες μου έχεις κανένα τρίγωνο Ουρανού/Ηλιου στον 2ο/8ο άξονα σου και πες ότι σου κάθεται κανένας διελαύνοντας και κερδίζεις ποιος μου λέει ότι δεν θα γίνεις Ιλλουμινάτος και'συ?

    Γιαυτό σου λέω κάτσε εκεί ήσυχος είσαι, μετά θα σε κυνηγάμε:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ♥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
    Τόση ανεπτυγμένη φαντασία πάλι?
    Και έτσι να'ναι τι λόγο έχουν να εμφανίζουν με έμμεσο τρόπο τα σχέδιά τους?
    Δεν μπορώ να το συλλάβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εκπλήσσομαι...........
    Ποτέ μου δεν τα πήγαινα καλά με τέτοια παιχνιδια, όμως εδώ υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις και μπράβο σου για την ανάρτηση!!!

    Τί να πω... είμαστε έρμαια ποιών και για ποιό λόγο... Μήπως και εκείνοι θα ζήσουν περισσότερο ή μήπω τους "κλέβουμε" οξυγόνο και θέλουν να μας αποδεκατίσουν;

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ ωραία τα έγραψες zoyzoy. Εδώ και τρία χρόνια που έφτιαξα τα blogs μου, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω τα ίδια πράγματα. Τα έγραψα και στο τελευταίο μου βιβλίο και έκανα όχι και λίγες φορές αναρτήσεις για την αλλοτρίωση, εκείνο το σύνδρομο του ανθρώπινου πνεύματος που αντιστρέφει τη λογική με τρεις συνεχείς αναρτήσεις. Εδώ και χρόνια προβάλω τα video για το zeitgeist, που τα ίδια λέει. Βλέπω όμως τον κόσμο να αντιδρά ακόμα. Δεν τα πιστεύει. Πιστεύει μόνο ότι θέλουν οι εξουσιαστές να πιστεύει. Δεν αντιδρά. Είναι ένα άβουλο πλάσμα και γι αυτό κάποιοι εξουσιαστές τον κυβερνούν κατά πώς τους συμφέρει.
    Το παράδειγμα με τη σπηλιά του Πλάτωνα το ανέφερα όχι και λίγες φορές. Δείτε σχετικές αναρτήσεις ακριβώς πριν τις αναρτήσεις για την αλλοτρίωση (Βλέπε Περιεχόμενα). Ακόμα κι όταν λένε δυο αλήθειες, πίσω τους κρύβεται ένα μεγάλο ψέμα. Η αντιστροφή της λογικής είναι επιστήμη. Ακόμα και στο video αυτό εντόπισα τέτοιες αντιστροφές, εκτός κι αν αυτός που το έφτιαξε, δεν ήξερε τι έκανε.
    Εκεί που πάει μια χαρά, πετάει έναν τίτλο: ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ! Μα είμαστε σοβαροί; Οι αντίχριστοι φταίνε; Και ποιοι είναι αυτοί;
    Πιο κάτω αναφέρεται στον barcode, υπονοώντας προφανώς το 666 και λίγο πιο κάτω στο τσιπάκι που σε κάνει… ζόμπι! Χαζομάαααρες, που λέει και ο Λαζόπουλος.
    Τέλος, μας ενημερώνει σε ποιο θεό πιστεύουν οι τέκτονες και μας δείχνουν… τον διάβολο, λες και η άλλη όψη του δεν είναι ο Γιαχβέ, ο θεός των Ιουδαίων και κατ’ επέκταση των χριστιανών και των μουσουλμάνων…
    Γι αυτό, προσέχετε από πού προέρχεται ο κατασκευαστής του video. Όχι, άλλα να μας λέει και υποσυνείδητα να μας χώνει σκουπίδια στον εγκέφαλο!!!
    Κτυπήστε στο youtube «zeitgeist» και θα βρείτε έγκυρα και διδαχτικά videos με ελληνικούς υπότιτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ♥ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ

    Προφανώς αυτό έχουν σκοπό να μας αποδεκατίσουν και να ζήσουν ως οι εκλεκτοί του πλανήτη!
    Άλλωστε με τα σημερινά δεδομένα από επιστήμονες ο πλανήτης έχει ζωή για λίγες δεκαετίες ακόμα.
    Οι φυσικοί πόροι εξαντλούνται καθημερινώς τον μολύνουμε και επεμβαίνουμε με τον χειρότερο τρόπο στη φύση.
    Η εκδίκηση άρχισε από'κείνη από'κείνους τι να πω?

    Σ'ευχαριστώ Γλαρένια μου
    φιλί θαλασσινό:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ♥ Άθεος
    Πιστεύεις ότι μπορούμε ν'αντιδράσουμε σ'αυτά τα σχέδια?
    Και να θέλουμε πως θ'αντισταθούμε στο θηρίο που μας κατακλύζει από παντού?
    Ναι και'γω το εντόπισα το σημείο με τον αντίχριστο που αποπροσανατολίζει τον αναγνώστη.
    Ας μη μείνουμε στις λεπτομέρειες η ουσία μας ενδιαφέρει.
    Είναι φοβερά τα βίντεο zeitgeist αξίζει να τα δούν όλοι αν θέλουν να προβληματιστούν για την σημερινή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απλά να πω, ότι δεν είναι "σχέδιο" των τελευταίων χρόνων. Διάβασα κάποτε το "πρωτόκολλο της Σιών" και το ανέλυσα με κάποιους φίλους που εκτιμώ και σε παρόμοια συμπεράσματα καταλήξαμε. Παίζεται ένα παιχνίδι και πολλές φορές συμμετέχουμε χωρίς να το ξέρουμε. Η ερώτηση είναι ποιοι το ξέρουν(?)!

    Καλά κάνεις φιλενάδα και ανεβάζεις τέτοια θέματα. Είμαι από αυτούς που το ψάχνουν και σε διαβεβαιώ πως δεν είμαι καθόλου λάτρης συνομωσιών... Συνιστώ σε όσους φίλους/ες θέλουν να διαβάσουν κάτι παρόμοιο, ας ρίξουν μια ματιά στο "πρωτόκολλο της Σιών" (γραμμένο 80 περίπου χρόνια πριν!)... απλά, διαβάζετε πάντα με δική σας ευθύνη!!! Μπορεί να βρεθείτε προ τεραστίων εκπλήξεων!

    Καληνύχτα zoyzoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα σημεία που εντόπισα απλά τα ανέφερα για να δείξω ότι ακόμα και η άγνοια μπορεί να απροσανατολίσει (αν από άγνοια μπήκαν).
    Τι μπορούμε να κάνουμε;
    Απλά κάθε στιγμή να τους ξεμπροστιάζουμε και να ενημερώνουμε τον κόσμο, ότι όταν μας ζητηθεί να παίξουμε το παιχνίδι τους, όσο είναι δυνατόν, να καταφέρουμε να αντισταθούμε και να πούμε «ευχαριστώ δεν θα πάρω». Όμως η απάντηση πρέπει να είναι ηχηρή, σαν την άρνηση στο περσινό εμβόλιο.
    Απλά, να ξέρουν ότι δεν είμαστε λίγοι και κάποτε θα αντιδράσουμε με απρόβλεπτες συνέπειες για το Σύστημα.
    Τέλος το κουτόχορτο.
    Ο «Ευ αγωνίζεσθαι» μιας και διάβασε τα «Πρωτόκολλά της Σιών» μπορεί να μου πει ποιος τα έγραψε; Ιουδαίοι ή Χριστιανοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το ξέρω το παιχνίδι. Αυτό που γίνεται με αυτό το παιχνίδι γίνεται και με τις ταινίες του Hollyood. Παράδειγμα: Θυμάστε το Truman Show με τον Jim Carrey? Βγήγκε η ταινία και μετά από λίγα χρόνια ξεκίνησαν τα Big Brother kai τα υπόλοιπα realities. Δε μιλάμε για προφητείες απλά αυτοί που κινούνε τα νήματα μας προετοιμάζουν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχει στο υποσυνείδητο μας η γνώση μια επερχόμενης κατάστασης. Με αυτόν τον τρόπο όταν εμφανίζεται μια δυσάρεστη κατάσταση υπάρχει λιγότερη αντίδραση και περισσότερη αποδοχή. Πάντα υπάρχουν σημάδια για το τι θαγίνει στο μέλλον από τους υποκινητές των πάντων, απλά πρέπει ο κόσμος να μάθει να τα ξεχωρίζει και να τα ερμηνεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ♥ Ευ αγωνίζεσθαι
    Αυτό το μικρό βιβλιαράκι που αναφέρεις το'βλεπα κάτι χρόνια στην βιβλιοθήκη του πατέρα μου αλλά πάντα το προσπερνούσα.
    Και σε συζητήσεις μας τέτοιες πάντα το ανέφερε!
    Την επόμενη φορά που θα τον επισκεφτώ θα το πάρω να το διαβάσω.

    Πιθανόν να διαφεύγουν απ'την κοινότητά τους το δικό μου ερώτημα είναι τι λόγους έχουν να διαρρέουν τα σχέδιά τους.
    Εδώ ν'αναφέρω πόσο εντύπωση μου'κανε το τελευταίο βιβλίο του Dan Brawn στο "Χαμένο Σύμβολο" που πραγματικά αποκαλύπτει πολλά κρυμμένα για χρόνια μυστικά της κοινότητάς τους.
    Προφανώς ν'αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια τα επόμενα χρόνια!

    Καλό ΠΣΚ να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γνωστος αγνωστος ♥

    Το νού'σου εσύ στο τέλος θα σε ψάχνουμε:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άθεος ♥
    Μ'αρέσει που πιστεύεις ότι μπορούμε ν'αντισταθούμε!
    Το νερό μπήκε στ'αυλάκι!
    Εχουμε έρθει χωρίς να το καταλάβουμε σε αδιέξοδο.
    Περνάν τα μέτρα επάνω μας και αντί ν'αντισταθούμε λέμε και ευχαριστώ.
    Μακάρι να ξυπνήσουμε όπως στη Βενεζουέλα!
    Ο λαός αντιστάθηκε στο κεφάλαιο και υποστήριξε τον πρόεδρό του,εδώ ποιόν να υποστηρίξουμε που είναι όλοι σάπιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. hackaday ♥
    Μα εδώ μιλάμε για γεγονότα ακραία όπως "οι δίδυμοι πύργοι" η επιδημίες "τρελές αγελάδες","γρίπη των χοίρων" δεν θέλω ν'αναφέρω άλλα.
    Ν'αποδεχθούμε τον θάνατο 1000ανρώπων γιατί?
    Μάλλον αυτό που θέλουν να καταλάβουμε είναι ότι φτάνει η στιγμή που θα είναι κυρίαρχοι στον πλανήτη και εμείς είμαστε οι παράπλευρες απώλειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. δε διαφωνώ μαζί σου απλά σου εξηγώ πως λειτουργούνε και γιατί λειτουργούνε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. η αληθεια ειναι οτι καμια φορα δεν ξερεις τι μπορει να παιζεται κατω αποτις μυτες μας, πολιτικα παιχνιδια, μυστικες υπηρεσιες και χιλια δυο αλλα...
    ενας φαινομενικα ηρωας μπορει και να μην ειναι αλλα να παρουσιαστηκε ετσι και παει λεγοντας

    πρεπει να μαθουμε για να μπορουμε να διεκδικησουμε ουσιαστικα

    θεωρω αυτην την αναρτηση την καλυτερη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ♥ hackaday
    Είπα και'γω τολμάς να διαφωνήσεις:))πλάκα κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ♥ Skouliki
    Εσύ πρέπει να το ξέρεις καλύτερα που δουλεύεις στα ΜΜΕ και προβάλουν αυτά που θέλουν να δείξουν!

    Χαίρομαι που σου άρεσε ας είναι καλά
    ο Εχετλαίος που έκανε την ανάρτηση!

    Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αν απογοητευτήκατε πολύ δείτε αυτό το βίντεο : http://www.youtube.com/watch?v=jusqiOuwKOo Νομίζω ότι είναι ολοφάνερο πως βρισκόμαστε ακριβώς λίγο πριν την αναφερόμενη από τον γέροντα "πολιτειακή ανωμαλία"... που σημαίνει ότι στους επόμενους μήνες ίσως και ένα με δυο χρόνια θα πραγματωθούν αυτά που αναφέρει, δεδομένο του ότι το παγκόσμιο κεφάλαιο ακόμη δεν έχει αποσυρθεί πλήρως. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου το «άνοιγμα» των γαλλικών τραπεζών στην Ελλάδα έχει περιοριστεί στα 13 δισ. ευρώ και των γερμανικών έχει πλέον μειωθεί στα 8 δισ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο μεγαλύτερες γερμανικές τράπεζες, η «Ντόιτσε Μπανκ» και η «Κόμερζμπανκ» κατέχουν πλέον ελληνικά ομόλογα λιγότερα του 1 και των 3 δισ. ευρώ, αντίστοιχα
    («Ελεύθερος Τύπος», 31/3/2011). Δηλαδή μόλις τα τραβηχθούν όπως αναφέρει και ο γέροντας τότε θα αρχίσουν όλα! Οπότε να είσθε αισιόδοξοι και μη παρατάτε τα όπλα. Υπόψιν ο γέροντας είπε πως ΔΕΝ θα τα ζήσει αυτός και πάγματι το 2009 ο γέροντας κοιμήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ♥ Εχετλαίος
    Συγκλονιστικά τα λόγια του γέροντα εύχομαι να μην συμβούν αυτά που λέει.
    Δεν νομίζω ότι πρέπει να περάσει η χώρα δια πυρός και σιδήρου για να ξαναγεννηθεί και ν'ανακτήσει μεγαλύτερη δύναμη!

    Ομως φοβάμαι ότι μας περιμένουν χειρότερα και ας μη θέλουμε να τα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού έκανες τον κόπο και το διάβασες πες μου και τη γνώμη σου με δικά σου λόγια...
Δε'ν'κακό!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top